fredag 18 januari 2013

Norge

Intressant om Norge:
http://www.aftonbladet.se/kultur/article16089195.ab

Samtidigt, varför är det en så irriterad ton hos artikelförfattaren? Men jag kan förstå, Norge, alltid så tacksamt att störa sig på. Sen tänker jag, runt en del av de här rasistgrejerna, hur faen var det i Sverige 1941? Eller innan dess, mitten av 1800-talet, när rasideologi och -indelning var det hetaste man kunde syssla med? Jag märker att jag vill ta Norge i försvar, när hände det, nångång under de här 4,5 åren uppenbarligen, men jag märkte det aldrig.

Vi får höras mer nästa gång, jag har inte tid, jag måste kolla vad som har hänt på Familjeliv sen sist.

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Haha, trillade över den här artikeln (vilket jag antar är fortsättningen på "kulturdebatten") http://www.aftonbladet.se/kultur/article16145465.ab och kom genast att tänka på din blogg. Den påminde lite om hur det brukade låta här för sisådär 3 år sen. Just iakttagelsen om att man i Sverige, uppenbarligen till skillnad från grannlandet, måste leta rätt länge för att hitta nåt tragiskt stolpskott som, i förtäckta ordalag, tar Breivik i försvar tycker jag är spot on.

Nåväl, hoppas flytten gick bra och att allt är bra med er.

Många kramar,
Din T

Ps. Sist vi sågs talade jag mig varm om "Til Ungdommen" under museibesöket, om du minns. Här är ett makalöst fint framförande: http://www.youtube.com/watch?nomobile=1&v=gxPJbX5BKsU Ds.

29 januari 2013 kl. 03:49  
Blogger Fritz sa...

Tack för länkarna! Bra artikel och jättebra sång! Helt sant det där om stolpskotten. Det är så mycket shit som är helt rumsrent här.
Allt är bra med oss, hoppas det är det med dig med! Kram!

10 mars 2013 kl. 08:05  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida